Dec 6, 2008, 11:57 PM

Аз 

  Poetry » Phylosophy
517 0 0
Стоиш сама
 в своя малък и измислен свят.
Стоиш сама,
облята е тъмнина.
Плачеш ти,
защо толкова студени са твоите сълзи?
Момент... Поспри!
Виждала съм те преди!
Замислям се завчас...
Боже мой! Това съм аз!

© В.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??