13.01.2007 г., 1:08 ч.

Аз бавно умирам... 

  Поезия
616 0 8

Зловещ звън на камбани
в съзнанието отзвуча,
дори през деня те огласяха
целият ми душевен свят!

Но не бяха празнични!
Предавах се бавно,полека,
едвам се държах на краката си,
душата просеше обич,разбиране-

тя молеше за почивка от иронията на дните!
От умора се спря и сърцето,
явно и то нямаше сили да бие,
така постепенно всичко загубвашесмисъл....
Аз бавно умирам...
11.01.2007г.




© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??