10.09.2012 г., 11:58 ч.

Аз цялата съм благодарност 

  Поезия » Друга
629 0 4

Аз цялата съм благодарност,

 

че ето -  ходя, пея, дишам,

обичам, мразя и сънувам.

Усещам, радвам се и пиша,

мечтая, виждам и тъгувам.

 

Наивна, влюбена, красива.

Щастлива, будна, вдъхновена.

Спокойна, нежна, търпелива.

Стеснителна, непримирена.

 

Сега и после. И тогава.

Във други ден. И по-нататък.

Живея не за гръмка слава,

живея просто без остатък.

 

Животът ми  ако поиска

да му се закълна в любов и вярност,

с усмивка ще поема риска.

Аз цялата съм благодарност.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??