23.07.2009 г., 12:44 ч.

Аз и приятели 

  Поезия » Любовна
580 0 1

Смеха си спомням и сълзите,

и болката, и любовта, но и съдбите.

Нарочно се ранявахме,

за да се обикнем,

отбягвахме се,

за да не свикнем.

Преживяхме и ''война'',

и се бунтувахме,

силата ни беше във това,

че се обичахме.

Свърза ни съдбата

и тя ни раздели,

но чувството познато

остава в мен завинаги.

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На моите приятели,с които изпитах за пръв път толкова много смесени чувства.Благодаря им за всичко преживяно.
Предложения
: ??:??