4.02.2015 г., 7:58 ч.

Аз и Те (километри редове) 

  Поезия
444 0 1





Аз и Те

(километри редове)

 

Някъде там останах,

между хилядите прочетени

през последните дни

редове.

Пишете кратко,

при възможност по същество,

за да мога да се върна

при мене.

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??