19.03.2008 г., 15:43 ч.

Аз и ти! 

  Поезия » Любовна
935 0 3
Аз и ти - сега да съгрешим!
Аз и ти - любовта да уловим!
И нека слеят се нашите тела,
поднасяйки ми небесните слова:
- "Обичам те!"
Обичай ме завинаги!
Обичай ме до насита!
Само едно нещо ми стига -
да кажеш:
"ОБИЧАМ ТЕ, МИЛА"!!!

© Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??