Mar 19, 2008, 3:43 PM

Аз и ти! 

  Poetry » Love
886 0 3
Аз и ти - сега да съгрешим!
Аз и ти - любовта да уловим!
И нека слеят се нашите тела,
поднасяйки ми небесните слова:
- "Обичам те!"
Обичай ме завинаги!
Обичай ме до насита!
Само едно нещо ми стига -
да кажеш:
"ОБИЧАМ ТЕ, МИЛА"!!!

© Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??