Където ангелът спи
над небето бди
Където се ронят сълзи
и капят мечти
Където скърбят души
И се реят звезди...
Където морето няма очи
И гали всекиго със своите пръсти
Където вятърът за ласка моли...
Където сме само аз и ти
Когато слънцето гори
Когато пясъкът спи
Когато и от дъжда боли...
Няма ли да се обърнеш ти
Колко дълго галех твоите очи
Колко дълго играех с твоите коси
Колко дълго... но уви... няма възмездие за старите болки
Къде са дългите студени дни
Когато бяхме сами
Само аз и ти... и парченцата от счупени лъчи
Аз и ти...
© Афсефс Всички права запазени
ХУБАВО МИ СПОМНИ МОРЕТО