31.07.2012 г., 12:22 ч.

Аз и ти 

  Поезия » Любовна
1876 0 25

   АЗ съм пламтяща необятна Вселена,

   ТИ си - обикновен.

   Усети, но от страх не понесе

   многото много във мен.


             ТИ се вписваш отлично в изпитана схема -

             малко смях, страст и "бай-бай",

             АЗ съм вълшебната приказна фея,

              раздаваща обич безкрай.


                        И минават си дните, еднакви за тебе,

                        аз изгарям в огън свещен,

                        кой печели и губи, е вечна дилема,

                        не стояща обаче пред мен.


                                     АЗ не искам  такъв, като тебе.

                                     ТИ не можеш да бъдеш голям.

                                     Любовта е  възторгът, който превзема 

                                     и дарява без сметки и свян! 

             


    31 юли 2012 год

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??