АЗ съм пламтяща необятна Вселена,
ТИ си - обикновен.
Усети, но от страх не понесе
многото много във мен.
ТИ се вписваш отлично в изпитана схема -
малко смях, страст и "бай-бай",
АЗ съм вълшебната приказна фея,
раздаваща обич безкрай.
И минават си дните, еднакви за тебе,
аз изгарям в огън свещен,
кой печели и губи, е вечна дилема,
не стояща обаче пред мен.
АЗ не искам такъв, като тебе.
ТИ не можеш да бъдеш голям.
Любовта е възторгът, който превзема
и дарява без сметки и свян!
31 юли 2012 год
© Таня Иванова All rights reserved.