Аз и ти
Вървим по улицата двама
и ядем си сладолед.
Аз преструвам се на дама,
а ти по-сладък си от мед...
По бузата тъй нежно ме целуваш
и поемаш ми ръката.
Казваш, че нощем ме сънуваш,
а аз съм под властта на опиата.
Под властта на твойте устни,
които гъделичкат моя врат...
Разбрах, че са много вкусни
и променят целия ми свят...
Вървим по улицата двама,
цели изцапани от сладоледа.
Аз пак преструвам се на дама,
а ти не спираш да ме гледаш...
© С. С. Всички права запазени