18 июн. 2012 г., 12:54

Аз и ти 

  Поэзия » Любовная
802 0 8

Аз и ти

Вървим по улицата двама

и ядем си сладолед.
Аз преструвам се на дама,
а ти по-сладък си от мед...

По бузата тъй нежно ме целуваш
и поемаш ми ръката.
Казваш, че нощем ме сънуваш,

а аз съм под властта на опиата.

Под властта на твойте устни,
които гъделичкат моя врат...
Разбрах, че са много вкусни
и променят целия ми свят...

Вървим по улицата двама,
цели изцапани от сладоледа.
Аз пак преструвам се на дама,
а ти не спираш да ме гледаш... 


 

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??