8.01.2007 г., 0:23 ч.

Аз и ти , дори за кратко 

  Поезия
924 0 1
Гледайки към звездите
усещам колко ценни са дните.
Дни прекарани в любовен захлас
дни пълни със страст.
Дни на безвремие сладко
губещо се вътре в нас.
Дни много и малко
дни заличени в твоята любов.

Следваха нощи безсънни
нощи на омара вълшебна.
Нощи в любов и страст
нощни сладки моменти.
Нощи в безсъние нежно
нощи в огнена страст

Потопени в дим телата
искат своя покой.
Няма покой да си дам,
не и докато ти си там.
Докато спиш до мен в ноща
не и докато те имам на света.
Няма от теб да се отделя
нито дори за секунда.

Ще съм с теб до тогава
когато земята ми позволи.
Ще съм с теб до тогава
когато небето ми позволи.
Ще съм с теб до тогава
когато морето се пресуши.
Ще са заедно нашите души
и нищо няма да ги раздели.
Ще съм с теб
тогава когато не съм
и ще усещам всичко в теб.

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??