9.06.2007 г., 13:52 ч.

Аз и вятърът:) 

  Поезия » Хумористична
923 0 11
      
                                                  АЗ И ВЯТЪРЪТ

                                             Вятърът безумно топъл,
                                             погали силните бедра,
                                             нечестен е в играта, подъл,
                                             повдигна моята пола.

                                             Ръката ми борба поведе,
                                             да спре немирника от раз,
                                             той съдебно дело пък заведе,
                                             - Ще обжалвам! - рекох аз.

                                            Така проточи се с години,
                                             за всичките разноски аз платих,
                                             днес видя ли те, ветре мили,
                                             аз знам... във панталон ги скрих.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??