4.03.2021 г., 8:35 ч.

Аз имам само този стих 

  Поезия » Любовна
742 0 3

Аз имам само този стих

и с него, знай, ще ти говоря.

 

В реалното ще бъда тих.

Аз имам само този стих.

 

В мечтите твоя знак открих

и в тях сърцето ще отворя.

 

Аз имам само този стих

и с него, знай, ще ти говоря.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??