АЗ ИСКАМ
Аз не искам да живея назаем.
Не би го позволило и мойто сърце.
Щом с ум не успях пари да изкарам,
нали имам две здрави ръце.
Аз не искам насън да те имам.
Искам да те галя наяве в нощта.
От живота само нужното взимам.
С шепи раздавам, взимам с ръка.
Аз не искам да има нещастни.
Хроми да няма. Да няма беди.
Много ли искам, Боже Всевластни?
За други го искам. А Ти ми прости!
© Ник Желев Всички права запазени
Хроми да няма. Да няма беди.
Много ли искам, Боже Всевластни?
За други го искам. А Ти ми прости!"
Незаслужено, според мен, неоценен стих...
Поздравления за едно пораснало момче!!!