2.12.2007 г., 21:50 ч.

Аз живея 

  Поезия
477 0 4
 За да знам, че съм жива,
 не ми трябва вода -
 която аз да изпия,
 жаждата да утоля.

 За да знам, че съм жива,
 не ми трябва храна -
 с комат хляб да заситя,
 изгладнялата си душа.

 За да знам, че съм жива,
 не ми трябват пари -
 с тях не съм аз щастлива
 и от тях боли.

 За да знам, че съм жива
 усмивка трябва ми само,
 да бъда вечно красива
 до твоето рамо,
 
 искрено на теб да се смея
 и щастлива да кажа: "Аз живея"!

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??