2.12.2007 г., 13:39 ч.

Аз ли бях това 

  Поезия
739 0 2

Тъй детска, слънчева усмивка.

Две очи големи, чисти.

Непокорно, някак любопитно

обхождат цялата ми същност.

Две ръчички мънички,

протегнати към мен.

И венче от маргаритки

върху весели къдрици.

Спомен смътен и далечен.

Образ - недостижим.

Ха, нима това дете била съм аз?

© Деница Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??