Dec 2, 2007, 1:39 PM

Аз ли бях това 

  Poetry
788 0 2

Тъй детска, слънчева усмивка.

Две очи големи, чисти.

Непокорно, някак любопитно

обхождат цялата ми същност.

Две ръчички мънички,

протегнати към мен.

И венче от маргаритки

върху весели къдрици.

Спомен смътен и далечен.

Образ - недостижим.

Ха, нима това дете била съм аз?

© Деница Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??