19.12.2010 г., 1:26 ч.

[Аз мога...] 

  Поезия » Любовна
694 0 1

Аз мога цяла нощ да се взирам във луната

и да оплаквам птиците безкрили.

Аз мога тъжнолика да посрещам и зората

и да мечтая за небесни пеперуди.

 

 

 

Аз мога без да спя да сънувам твоя лик

и да създавам мечти несподелени.

Аз мога да си те представям като безкраен романтик

и да те обичам в реалностите изменени.

 

 

 

Аз мога да ти посвещавам всяка мисъл, всеки спомен,

всяка усмивка, щом погледнеш към мен.

Аз мога да те имам в ума ми неуморен

и само там да си перфектния за мен.

 

 

 

Аз мога да те жадувам,

да те обичам,

да те мечтая...

но за някои неща са нужни двама.

 

 

 

 

 

 

[    А, ах, как искам да прегърна те,

да впия устни в твоите.

И колкото повече

сънувам го,

желая го,

толкова повече

обичам те,

нямам те,

далече си,

безразличен си.   ]

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тези стихове направо ме грабнаха .. много страст... страхотни са
Предложения
: ??:??