21.09.2013 г., 17:11 ч.

Аз мога да летя 

  Поезия » Любовна
794 0 4

Не знам защо объркано ми е сърцето...
Любов ли бе? Любов ли е, кажи!...
Щом падат тежки сълзи по лицето,
Щом мисля ли, душата ме боли...

Не знам защо, но знам, че всичко свърши...
Изплаках вече и последната сълза
Да бе любов, не можеш я прекърши!
Не може да изстине ей така...

Изгасна вече, болката приключи...
Замести я безмълвна тишина...
И в нея аз прозрение получих...
Прозрях, разбрах, че всичко е съдба...

Че имам си заключена в сърцето
в най-таен кът искрица светлина
Тя може да подпали и морето,
Отключа ли я дам ли свобода!

 

Отмина вече бурята в небето, 
В душата ми изви се пак дъга
Разперих аз криле и ето!
Не виждаш ли? Аз мога да летя!
 

© Жасмина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??