5.08.2008 г., 14:48 ч.

Аз на твоето рамо заспивам 

  Поезия » Любовна
784 0 9
 

Аз на твоето рамо заспивам

и след дългия ден уморено,

тихо, тихо очите притварям,

с нежна ласка от теб упоена.

 

Зад завесите тънки Луната наднича.

Колко  нежност от мене извира.

И потъвам във тъмното на очите ти,

упоена, доволна, щастлива.

 

Но със утрото влиза отвън светлината

да разпръсне  на мойта мечта аромата.

Аз се будя сама и от теб само снимката

ми напомня какво всеки миг още чакам...

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??