9.11.2012 г., 12:17 ч.

Аз не обичам 

  Поезия » Гражданска
393 0 2

Неискрените не обичам.
Лъжите им не са за мен.
Аз на Доброто все се вричам.
От него аз съм възхитен!

Аз хипократи не понасям!
И лъжещите съм проклел...
Във чуждите гнезда не снасям...
Аз си оставам Хекредел!

Не търся аз пишман авери!
От подлостите им аман!
При хлопнати пред носа двери
наистина изпитвам срам!

С такъв аршин вървя и меря!
Компромиси не правя аз!
Аз търся Хора да намеря,
а не издънките край нас!




© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса!Тона,стила и силата на текста!Браво от мене и едно голямо 6!!!
  • Много ми хареса! Браво! Напомни ми за едно на Висоцки със същото заглавие!
Предложения
: ??:??