12.03.2008 г., 17:58 ч.

Аз не съм... 

  Поезия » Пародии
927 0 4
По  текст на песен на "Щурците"

АЗ НЕ СЪМ:

Психопат, меценат,
идиот, полиглот,
простак, дебелак,
меломан, хулиган
и никога няма да бъда!

АЗ НЕ СЪМ:

Диктатор, сенатор,
хамалин, бакалин,
депутат, бюрократ,
цар, пъдар
и никога няма да бъда!

АЗ НЕ СЪМ:

Доносник, магьосник,
провокатор, диктатор,
светия, циция
работен, имотен
и никога няма да бъда!

АЗ НЕ СЪМ:

Икона, кокона,
певица, девица,
мръсница, хубавица,
стюардеса, метреса
и никога няма да бъда!

НЕ СЪМ ГЛУПАК,
НЕ СЪМ ХЛАПАК,
НЕ СЪМ БОРЕЦ,
НЕ СЪМ КРАДЕЦ,

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК!

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??