7.04.2011 г., 20:30 ч.

Аз, ние 

  Поезия
751 0 0

 

       Аз, ние

 

 

 

 

Все по-сложни и неразбираеми -

все по-неразбираеми и сложни,

възможностите, днеска предоставени,

не могат да се впишат в

                        мойто знание.

 

 

Капризни сме - личи си по обидите -

и, без да искаме, потъпкваме

и без да искаме.

Потъпкваме, не искаме.

По пътя си

обиждаме,

убиваме.

 

 

        + + +

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??