Аз няма да спра да описвам
красотата, любовтта, мечтите...
с мастило върху листа ще рисувам
буквите, опиянени от моите чувства.
Аз няма да спра да обичам
всеки, който се е докоснал с добро до душата ми
и е посял частичка от себе си в моето сърце,
с искрени човешки ръце...
Аз няма да спра да се радвам -
макар през сълзи, ще творя.
Обичам стиховете - и моите, и чуждите:
те ми дават криле да полетя...
Аз няма да спра - не мога-
с душата си да съпреживявам с вас,
поети мили, вашата мъка и печал
са моя болка, моя тъга и тревога.
P.С:Аз във стих ви възпявам:
Ицо роматика, Етчи, Гери/риа/, Дари и /Love/Ванина,
а и още много има като мен и вас...
Които страдат и съпреживяват нашата и мойта болка,
пишат стиховете си с любов за нас! Обичам ви от цялата си душа!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени