17.11.2011 г., 20:45 ч.

Аз оставам себе си 

  Поезия » Друга
618 0 7

Това струва си борбата,

заслужава болката и самотата.

За това си струва да се боря,

заслужава си със теб да споря!

 

Може и да плача пак накрая,

може и без сърцето мое да остана,

може да загубя даже и войната,

но знам - ще си е струвало борбата!

 

За това си струва да живея,

искам мойта песен да изпея.

И сълзите със усмивка ги преглъщам,

погледа назад не връщам!

 

Не се поддавам на лъжите,

говориш ли ми - гледай ме в очите!

Може и да ме боли, но пък си струва,

оставам себе си - не искам да съм друга!!

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??