Това струва си борбата,
заслужава болката и самотата.
За това си струва да се боря,
заслужава си със теб да споря!
Може и да плача пак накрая,
може и без сърцето мое да остана,
може да загубя даже и войната,
но знам - ще си е струвало борбата!
За това си струва да живея,
искам мойта песен да изпея.
И сълзите със усмивка ги преглъщам,
погледа назад не връщам!
Не се поддавам на лъжите,
говориш ли ми - гледай ме в очите!
Може и да ме боли, но пък си струва,
оставам себе си - не искам да съм друга!!
© Дарк Стефанова All rights reserved.