2.04.2007 г., 1:35 ч.

Аз оставих словата на вятъра 

  Поезия
802 0 22
Аз оставих словата на вятъра -
нека той ги запрати далече!
Уморена да тръпна в очакване,
пускам корени, вехнат крилете...

Своя стих с катинар запечатах,
потуших всеки порив за нежност.
След дъжда не поникнах в душата ти -
овехтяха от вчера надеждите...

И издигнах стени до небето -
между тях да потъна в мълчание.
... няма как да прегърнеш сам себе си!
И за танц даже нужни са двама...

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??