2 abr 2007, 1:35

Аз оставих словата на вятъра 

  Poesía
801 0 22
Аз оставих словата на вятъра -
нека той ги запрати далече!
Уморена да тръпна в очакване,
пускам корени, вехнат крилете...

Своя стих с катинар запечатах,
потуших всеки порив за нежност.
След дъжда не поникнах в душата ти -
овехтяха от вчера надеждите...

И издигнах стени до небето -
между тях да потъна в мълчание.
... няма как да прегърнеш сам себе си!
И за танц даже нужни са двама...

© Йорданка Гецова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??