29.11.2012 г., 11:24 ч.

Аз пак ще обичам 

  Поезия » Любовна
666 0 0


Аз пак ще обичам,

с любов от ръцете на Господ,
чиста, истинска топлина,
очите му ще са моята радост,
а от моите повече няма да капне сълза.
Аз пак ще обичам,
със вяра и смелост, без умора и студ.
Ще ме носят ръцете му силни и смели.
Няма да искам да погледна към друг.
Заедно, двама - времето ще сме спрели.

Аз пак ще обичам. 
Ще прегръщам раменете му здрави,
ще се смея, ще тичам към него, повече не ще ме боли.
Двама, заедно винаги ще сме прави.
Аз пак ще обичам! А ти?

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??