Nov 29, 2012, 11:24 AM

Аз пак ще обичам 

  Poetry » Love
665 0 0


Аз пак ще обичам,

с любов от ръцете на Господ,
чиста, истинска топлина,
очите му ще са моята радост,
а от моите повече няма да капне сълза.
Аз пак ще обичам,
със вяра и смелост, без умора и студ.
Ще ме носят ръцете му силни и смели.
Няма да искам да погледна към друг.
Заедно, двама - времето ще сме спрели.

Аз пак ще обичам. 
Ще прегръщам раменете му здрави,
ще се смея, ще тичам към него, повече не ще ме боли.
Двама, заедно винаги ще сме прави.
Аз пак ще обичам! А ти?

© Надежда Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??