1.03.2014 г., 12:27 ч.

Аз пак съм птица 

  Поезия » Друга
467 0 0

Аз пак съм птица с пеещи крила.
Рисувам ноти по небе от обич.
Изтрила тъжното на няма самота,
задъхвам се от пролетна надеждност.

Над сухи клони ръся цвят от вяра,
която спастрих даже в студни дни.
Сега след дългата безпаметна умора
с крилата си рисувам пак мечти.

С палитрата - Любов разливам
от слънчеви лъчи блестящи пориви,
и с вятъра в крилете си флиртувам
със облаците многоцветни.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??