12.04.2010 г., 16:53 ч.

Аз пак съм същата... 

  Поезия » Любовна
906 1 15

"Чудесно е, че в този век забързан"
                                 Д.Дамянов

Чудесно е, че в този свят изменчив,
във този неразумен и безсмислен свят,
сред хладни хора, шум и прахоляк
аз пак съм същата...
Живея все във онзи ритъм,
по който сме вървели двамата,
ти и аз.
"Защо е моят ум всецяло с теб зает?
И в огън мятам се? И мъка ме гнети?"
О, колко ми е нужна твойта близост!
Единствен блян! За него аз копнея,
за него и за нищо друго.
От чакане съм толкоз уморена...

Аз пак съм същата..., а ти?

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??