24.09.2007 г., 11:34 ч.

"Аз си намерих майстора, тя - щастието" 

  Поезия
607 0 2

Пак чух гласа ти в бара...
да казваш нещо ти за мен.
Пак запали си цигара
и отбеляза, че липсвам в твоя ден...





А  аз гледах отстрани и не вярвах
и осъзнах, че пазя в сърцето ти мястото...
Ти припомняш с думите си колко страдах
"Аз си намерих майстора, тя - щастието"

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??