Посвещавам го на ?
Аз станах мъж,
а после обвиних се затова,
че крия се при всеки дъжд
и чакам да отмине ей сега.
Аз станах мъж,
но питам се "защо ли?"
Да пиша си безсмислен стих.
Надявайки се някой да говори.
Затуй, че съм поет велик
останал от тълпата непогледнат
и после тих и многолик,
очаквам си аплаузи напрегнат.
Аз станах мъж,
но мъж ли съм или...
Нещастното магаре Йори,
което винаги за всичко го боли.
И пита се дали...дали....дали.
Отново дъжд ще завали. :)
© Гедеон Всички права запазени
И пита се дали...дали....дали.
Но всичко само зеленей
и косата му растей!
Те тогава какви звезди, кви фойерверки... ха ха