21.10.2021 г., 21:27 ч.  

Аз съм 

  Поезия » Любовна
235 1 4

Аз съм тази, в чиято усмивка се влюби.

Аз съм тази, чиито мечти ти погуби.

Аз съм тази, която до тебе застана.

Аз съм тази, която превърна във рана.

 

Ще ме познаеш по бързия пулс на сърцето.

Ще ме познаеш по наивния вид на лицето.

Ще ме познаеш по допира мек на ръцете.

Ще ме познаеш, ще бъда закичена с цвете.

 

Ще ме откриеш в свободния полет на птици.

Ще ме откриеш в нечии пъстри зеници..

Ще ме откриеш в ромона тих на реката.

Ще ме откриеш в цветния сън на дъгата.

 

Аз съм тази, чиято любов ти забрави.

Аз съм тази, която без жал изостави.

Аз съм тази, която умря и възкръсна.

Аз съм тази. За прошка вече е късно!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за вниманието, Миночка!
  • Хареса ми, хубаво е!
  • Благодаря, Паленка! Сега като го чета, наистина идва в повече, ще го коригирам.
  • Хареса ми! Много силно започва с противопоставяне.
    Само 3-те двойни съюзи "във" не на място и в 3 поредни реда в 3-тия стих идват в повече.
Предложения
: ??:??