19.08.2007 г., 12:27 ч.

Аз съм!!! 

  Поезия
568 0 18
Аз съм нетипична,
до болка прилична.
Любезна до критичност,
искрена до безграничност.
Аз съм дете и половина,
за жена ме "водят" вече.
Но със сина си да порасна искам.
Ще сме заедно във бурите и ветровете.

Аз съм строга идентичност,
на моето аз и себе си по принцип.
Странна сянка, невиждана от слънчеви лъчи,
е моята прозрачност на душата ми - блести...
До глупост наивна.
До края на света влюбчива.
Докосна ли се до душа обичаща,
сърцето ще се пръсне в гърдите ми!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??