21.02.2010 г., 21:35 ч.

Аз съм... 

  Поезия » Любовна
745 0 7

     Аз съм...

 

Аз съм странно северно сияние - 

лилава и синя светлина,

аз съм мисъл с кратко съдържание - 

жарко слънце със крила.

 

Аз съм нощно обещание - 

няма как със чужда страст да ме сравниш,

аз съм твоят Еверест и чакам -

неизбежно да ме покориш.

 

Аз съм ново петолиние в сърцето ти - 

само в мен откриваш своите мечти,

аз съм новата звезда в небето ти - 

чувствена душа със две очи.

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??