Аз съм нотен лист.
По мене ветровете пишат.
Нотите ми дишат.
Аз съм повей.
Нежен, чист.
Аз съм буца в гърлото.
Солени сълзи във небето.
Аз съм и копнежът на детето.
Аз съм грешката, която ще направиш.
Песента самотна.
Преследвам изгрева с тетрадка нотна.
Аз съм болката, която ще забравиш.
© Зорница Станчева Всички права запазени