Apr 20, 2013, 5:52 PM

Аз съм 

  Poetry » Other
725 0 1

Аз съм нотен лист.

По мене ветровете пишат.

Нотите ми дишат.

Аз съм повей.

Нежен, чист.

Аз съм буца в гърлото.

Солени сълзи във небето.

Аз съм и копнежът на детето.

Аз съм грешката, която ще направиш.

Песента самотна.

Преследвам изгрева с тетрадка нотна.

Аз съм болката, която ще забравиш.

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??