25.07.2011 г., 0:15 ч.

Аз съм 

  Поезия
634 0 3

В душата ти мога да влезна,

аз съм тихият вятър.

Полъх съм, докосване нежно

и сладкият мирис на лято.

В мислите ти мога да влезна,

аз съм скритата съвест.

Появявам се,  преди да изчезна,

наглост съм, безочие, болест.

В думите ти мога да влезна,

аз съм твойто желание.

привличаща сладост и бездна,

изкушаващо съм падение.

И в движенията ти ще влезна,

аз съм твоята сянка.

Идея съм млада и свежа

и смелост, и дързост без мярка.

Натрапчива, горда, единствена,

аз съм твоята същност.

Аз съм твоята истина,

твоята болка и твоята радост.

 

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това "влезна" малко дразни. Само че не виждам как ще го редактираш, след като на него се крепят останалите рими.
  • Хареса ми!
  • Хареса ми!Силата и увереността на младостта, много силно са изразени!
Предложения
: ??:??