6.05.2016 г., 2:49 ч.  

...Аз съм... 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
340 0 4

 

    ...Аз съм...

 

 

Аз съм това, което толкова търся и живея-
всяка стъпка, която извървявам за теб и за мен,
аз съм твоето огледало и гласа ти, сътворяващ песен
аз съм това, което виждаш - като отворена книга стоя...!

 

Аз съм тази, която открива красотата в Живота,
която дерзае Свободата със силата на Истината...
Аз съм белият лист и перото, правещи историята истинска...,
Аз съм това, което чувстваш - съкровение, утопия, приказка...!

 

И ако катинара си тихо отключа и портата широко открехна...
за да влезеш в света ми, било то нарочно или неволно-
ще видиш една жена, която мечтае като дете постоянно,
ще почувстваш как за теб в пламък безкраен ще избухна...!

 

И със разтворени криле ще те оставя да ме обичаш,
защото отвън и отвътре съм съдържанието на любовта...,
и родена съм на земята, където душите достигат небесата...,
където реалността можеш да превърнеш в истина и се извисяваш...!

 

Аз съм това, което толкова търся и живея
всяка посока, която води право към теб и към мен
аз съм твоето огледало и гласа ти, сътворяващ песен
аз съм любовта влюбена в теб - като птица просто летя...!

 

Аз съм тази която съм, когато ти си себе си..!

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??