28.01.2008 г., 9:42 ч.

Аз съм човекът, който... 

  Поезия » Любовна
684 0 3
Аз съм човекът, който иска да те зарадва,
Аз съм човекът, който иска да се усмихнеш,
аз съм човекът, който иска да ти покаже колко красив е света,
аз съм човекът, който иска да видиш колко много е цветен е света,
аз съм човекът, който искам да бъда,
аз съм човекът, който съзря красотата в твоите очи,
аз съм човекът, който видя, че цвете без бодли си ти,
аз съм човекът, който огъня носи и на теб иска да го дари,
аз съм човекът, който иска да те завоюва,
аз съм човекът, който не спира да мисли за теб,
аз съм човекът, който океана ще изпие и пеша ще преходи за теб,
аз съм човекът, който винаги е търсил, но не е намирал,
аз съм човекът, който щастието носи,
аз съм човекът, който иска да те направи щастлива,
аз съм човекът, който иска да бъда с теб,
аз съм човекът, който се влюби във теб.

© Лъв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??