22.09.2006 г., 10:16 ч.

Аз съм едно дете 

  Поезия
612 0 3

Аз съм едно дете

Не искам вкъщи апатия

Но се прибирам намръщен

Някой ми се смее с познат

Смях

Някоя хиена

Зад завесата си от страх

Там крие очите си

И хиляди затъмнения кръжат над нея

Там свежда поглед и мисли

За причината, поради която се смее

 

Аз съм едно

Начало на бавно броене

Едно е останало от мене

 

30.03.2005

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??