21.03.2008 г., 12:26 ч.

Аз съм или не съм вълшебница? 

  Поезия » Любовна
625 0 8

Аз съм или не съм вълшебница?

Такъв въпрос е с много задължителни...

И чувствата-наемници желателно е

да са препатили и мнителни.

 

Да имат сили за премеждия,

където могат да загинат.

На екзекуции отвеждани,

любов-бесило да проклинат.

 

И пак да се възраждат с магията,

че някой ден ще са достойни

за нечия изпепеляваща  стихия

и ще са магове, не воини.

 

Аз съм или не съм вълшебница?

Дали с пръстите си още

зареждам се до удоволствие потребна

или не съм ти нужна нощем...

 

Кажи, въпросът ми стои.

Тежи ми хамлетовски, дявол да го вземе.

И ако хубавото предстои, нали

 трябва нови воини да наемам.

 

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??