23.04.2008 г., 12:15 ч.

Аз съм момичето... 

  Поезия » Любовна
1251 0 4

Аз съм момичето, което ти желаеш!

Аз съм момичето, с което искаш да си нощ и ден...

Аз съм момичето, за което мечтаеш!

Аз съм момичето, което те кара да се чувстваш променен!

Аз съм момичето, което сънуваш...

Аз съм момичето, което със поглед изпиваш.

Аз съм момичето, на което своето сърце си поверил...

Аз съм момичето, с което нови истини откриваш!

Аз съм момичето... ти така каза, че си преценил...!

Аз съм момичето, в чиито мисли само ти си...

Аз съм момичето, сковано в лед,

но изпълнено с безброй мечти!

Аз съм момичето, което не е за теб!!!

© Боряна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??