3.02.2011 г., 16:22 ч.

Аз съм навсякъде около теб 

  Поезия » Друга
967 0 2

Приятелю мой, недей тъгува за мен.
Аз съм все още тук, въпреки че не ме виждаш.
Аз съм точно до теб всяка нощ и ден.
Аз съм всичко, което чувстваш, виждаш и чуваш.

Стига да ме държиш жив в сърцето си.
Аз никога няма да изчезна от твоя поглед.
Аз ще съм най-ярката звезда на лятна нощ.
Аз ще съм на топлия пясък влажен, когато си на плажа.

Аз ще съм първият ярък цвят, който ще видиш през пролетта.
Първата приятна дъждовна капка, която април ще ти донесе.
Аз ще съм първият лъч светлина, когато слънцето започне да ти блести.
И ще видиш, че лицето на Луната е моe.

Аз ще съм най-горещите сълзи солени, които ще текат, когато заплачеш.
И красивите мечти, които ще идват, когато заспиш и сънуваш.
Само погледни за мен, Приятелю мой... аз съм навсякъде около теб.

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??