18.08.2009 г., 22:48 ч.

Аз съм Рон Уизли (с видео даже, тц тц) 

  Поезия » Друга
1303 0 14

Видео

 

Аз съм Рон Уизли,
нямам никакви пари,
а косата ми червена
изглежда, че гори.

Хърмаяни обичам,
Крум обича тя.
Подарявам й пържоли,
той изпраща й цветя.

На Потър аз завиждам,
че останал е сирак.
Със семейство като мойто
червя се като рак.

 

Брат ми е кретен,
всезнайно е това.
Обича да целува
на министъра гъза.

 

Баща ми пък, побъркан -

разглобява сешоари.

И много ще се радва
ток да го удари.

 

Сестра ми, пощуряла,
хормони май е пила.
На тема Хари Потър
сега е откачила.

Посмешище съм в Хогуортс,

посредствен ученик.

Вечно ще съм втори,
несретник най-велик.

 

И прости заклинания
виждат ми се трудни.
В главата ми подремват
таланти непробудни.

Хърмаяни опита
да ме просвети,
но запомних само
нейните гърди.

Пръчката си счупих

и летящата кола.
Семейството ми вече
ще вървят пеша.

 

Скабърс се оказа
слуга на Волдемор,

но това ме радва -
миришеше на пор.

 

Но всичко се обърка,
стана много зле.
Щастието при мен
така и не дойде.

 

 И понеже съм останал
без злато и без ум,
Хърмаяни избяга -
отиде тя при Крум.

 

Хари и Джини
живеят във чужбина.
А мен ме оставиха
да зъзна цяла зима.

 

От всички съм забравен,
от всички съм презрян.
Сякаш съм затворник,

чувствам се в капан.

Вчера имах сън,
Снейп при мен дойде.
Идвал той във ада

да ме отведе.

 

Аз пък му казах:

Професоре, води,
по-щастлив във ада
ще съм, може би.

 

Аз съм Рон Уизли

и животът ми смърди.
Няма ли от мъките ми
кой да ме спаси?

© Михаил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??