2.01.2010 г., 12:49 ч.

Аз съм това, което ти не си 

  Поезия » Друга
1227 0 5

Наричаше ме "загубеняк" и изградих сърце на шампион.

Казваше ми "глупак" и придобих титлата  Дон.

Мислеше ме плячка и станах звяр,

скромен по душа, по призвание съм цар.

Не знам дали ще повярваш,  но където и да си.

Аз съм това, което ти не си.

© Деко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??